Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Torek, 09. junij 2020

Plačilni rok za Obračun storitev

Petek, 29. maj 2020

VRAČAMO SE V USTALJENE TIRNICE

Ponedeljek, 11. maj 2020

NOVO OBVESTILO – POSTOPNO ODPIRANJE VRTCEV

Torek, 19. maj 2020

SPREJEM NOVINCEV

Ponedeljek, 11. maj 2020

Vrtec ponovno odpira svoja vrata

Kje nas najdete

Arkova 7, 
5280 Idrija, 
Slovenija

Tel.: 05 374 33 10 - FAX: 05 374 33 18

El.naslov: vrtec.idrija@guest.arnes.si

URADNE URE; uprava 8.00 do 11.00 in od 13.00 do 14.00

Naši projekti 

 

Spoštovani,


lepo vas pozdravljamo - vse, ki ste še v vrtcu in vse, ki ste že zakorakali v brezskrbne počitnice. Zahvaljujemo se vsem zaposlenim, staršem za razumevanje in pomoč, da smo za ponovno odprtje vrtca lahko ustvarili optimalne pogoje. Predvsem brez nervoze, ko se je kdo koga dotaknil. Organizirali smo prave poti in pravi način delovanja znotraj oddelkov. Ustvarili občutek, da je otrok v vrtcu pri nas varen. 
Otroci so se pogrešali, postali so bolj povezani. Nekatere pa je mogoče res zaznamovalo, svet ni več brezskrben, življenje teče drugače kot smo bili navajeni. Prihodnost je neznana. Zdi se, da vse teče po načrtih pa vidimo kako hitro se vse lahko ustavi. Bodimo še naprej odgovorni in upoštevajmo priporočila za to pristojnih služb.
Vsi zaposleni v vrtcu delamo v dobro otrok in se zavedamo ranljivosti naših malčkov. Prizadevamo si, da pripravimo prijetna doživetja, s katerimi bomo odšli v poletni čas.


Kolektiv Vrtca Idrija


Dragi starši novincev


Ker si v Vrtcu Idrija želimo, da ostanemo vsi zdravi, smo se odločili, da letos ne bo roditeljskega sestanka za novince. Kljub temu vas na tem mestu-klik seznanjamo z vsemi informacijami, ki jih boste potrebovali pred prihodom vašega otroka v vrtec. Tukaj-klik pa si oglejte zgibanko za novince.


Lepe počitnice vam želimo.


Spletno stran poganja Moja Košarica