Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Torek, 19. maj 2020

SPREJEM NOVINCEV

Ponedeljek, 11. maj 2020

Vrtec ponovno odpira svoja vrata

Četrtek, 16. april 2020

Vabilo »KAKO POMAGATI OTROKU RAZVITI POZITIVNI SAMOGOVOR?«

Torek, 31. marec 2020

VRTEC IDRIJA V ČASU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA

Ob materinskem dnevu...
Sreda, 25. marec 2020

Ob materinskem dnevu...

Kje nas najdete

Arkova 7, 
5280 Idrija, 
Slovenija

Tel.: 05 374 33 10 - FAX: 05 374 33 18

El.naslov: vrtec.idrija@guest.arnes.si

URADNE URE; uprava 8.00 do 11.00 in od 13.00 do 14.00

Naši projekti 

 


VRAČAMO SE V USTALJENE TIRNICE


Spoštovani starši.


Obveščamo vas, da se od ponedeljka, 1. 6. 2020, vzgojnovarstveni proces v vrtcih, ob upoštevanju zaščitnih ukrepov, lahko ponovno odvija v običajno velikih skupinah v obeh starostnih obdobjih. Staršem, ki otrok ne boste vrnili v vrtce do 30. 6., bo strošek v okviru tretjega protikoronskega svežnja pokrila država.

Na eAsistenta so vam strokovni delavci že poslali najavo prisotnosti otrok za mesec junij, ki jo oddate danes do 20. ure. Ob morebitni ponovni vključitvi v vrtec prvi dan prinesite Izjavo staršev pred vstopom otroka v vrtec.


Osnovno vodilo, da v vrtec prihajajo le zdravi otroci, ostaja.


Z lepimi pozdravi,

uprava vrtcaOBVESTILO


Spoštovani starši,


ker prejemamo veliko vprašanj ali bomo lahko od 1. junija dalje ponovno odprli vrata za vse otroke, Vam sporočamo, da si tega tudi v vrtcu iskreno želimo, a žal še vedno čakamo na uradno odločitev pristojnega ministrstva in zdravstvene stroke. Takoj ko bomo dobili uradno okrožnico, kako lahko v naslednjem tednu izvajamo svojo dejavnost, vas bomo na spletni strani tudi obvestili.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje,


Nadja Brence

ravnateljica
SPREJEM NOVINCEV  


Spoštovani starši.

V aprilu smo zaključili javni razpis v vrtec. Sprejeli smo otroke, ki izpolnjujejo pogoje za vključitev v vrtec s 1. 9. 2020. V teh dneh boste po pošti prejeli obvestilo in pogodbo o določitvi medsebojnih pravic o obveznosti staršev in vrtca. V kolikor jo želite oddati osebno na upravi vrtca, se morate OBVEZNO prehdohno najaviti (na tel. št. 05 37 43 311).
Kot prejšnje leto, bodo najmlajši otroci (roj. 2019), ki so sprejeti v enoto Spodnja Idrija, razporejeni v enoto Arkova.

V primeru dodatnih vprašanj vam ostajamo seveda na voljo in vam želimo vse dobro.

Uprava vrtca

NOVO OBVESTILO – POSTOPNO ODPIRANJE VRTCEV

Spoštovani starši,


zahvaljujemo se vam za vaše povratne informacije v zvezi z namero vključitve otroka v vrtec z 18. 5. 2020, ko vrtci ponovno po devetih tednih odpiramo vrata za vse zdrave otroke. S prijavo otroka se prevzema tudi obveznosti za plačilo vrtca za teden, ko je otrok prijavljen ne glede na dejansko prisotnost otroka (starši neprijavljenih otrok so oproščeni plačila do konca maja).


Skladno z okrožnico MIZŠ in priporočili NIJZ ter priporočili Zavoda RS za šolstvo za ponovno odprtje vrtcev v času posebnih razmer, vam sporočamo, da bomo skladno s priporočili v obdobju izrednih razmer prilagajali hišni red, poslovni čas in vzgojno-izobraževalno delo v oddelkih.


Seznanjamo vas s protokolom in načrtovanjem aktivnosti skladno s Higienskimi priporočili za izvajanje predšolske vzgoje tukaj.


Vsi se prvič soočamo z izrednimi razmerami. V vrtcu bomo naredili vse kar je v naši moči, da tako kot do sedaj, zavarujemo zdravje otrok in zaposlenih ter ustvarimo prijetno vzdušje v danih razmerah. Upamo na medsebojno sodelovanje, strpnost in razumevanje, saj bomo le v takih okoliščinah uspešni.


Veselimo se ponovnega odprtja ter srečanja z otroki in vami.

Nadja Brence, ravnateljica
Datum: 14.5.2020 

 Dodatne informacije o koronavirusu: https://www.nijz.si/sl/pojav-novega-koronavirusa-2019-ncov

Spletno stran poganja Moja Košarica