Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Kje nas najdete

Arkova 7, 
5280 Idrija, 
Slovenija

Tel.: 05 374 33 10 - FAX: 05 374 33 18

El.naslov: vrtec.idrija@guest.arnes.si

URADNE URE; uprava 8.00 do 11.00 in od 13.00 do 14.00

Naši projekti 

 

Četrtek, 25. julij 2019

Informacije za novo vključene otroke

Spoštovani starši!

 

Ob vključitvi vašega otroka vas želimo seznaniti z naslednjimi pomembnimi informacijami:

Preden bo otrok vključen v vrtec, oddate Vlogo za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev.  Vloge pravočasno oddajte na pristojni CSD, vendar ne prej kot 30 dni pred datumom vključitve, ki ga določa pogodba.

Podatke o vzgojiteljicah vašega otroka dobite pri svetovalni delavki vrtca (05 37 43 311).

Vsakemu otroku omogočimo uvajanje v vrtec (3 dni pred dnevom vključitve). Tekom uvajalnega obdobja boste v vrtcu skupaj z otrokom oz. boste po dogovoru z vzgojiteljicami za nekaj časa zapustili igralnico. Že prvi dan uvajanja morate obvezno vzgojiteljici oddati zdravniško potrdilo o otroku. Tekom uvajalnega obdobja otrok v vrtcu ne jé. Namenjeno je predvsem spoznavanju novih oseb, okolja ter lažjemu in manj stresnemu prehodu v novo okolje. Priporočamo vam, da na pričetku uvajanja vzgojiteljicam oddate anketo z informacijami o vašem otroku (klik), ki bo strokovnim delavcem pomagala, da bodo otroka bolje spoznali in razumeli.

Dolžnost staršev otrok, ki imajo različne alergije ali druge zdravstvene težave, zaradi katerih potrebujejo posebne diete ali druge posebne prilagoditve je, da nas o tem čim prej obvestite, da bomo zaposlene ustrezno informirali, prilagodili prostore igralnic, pravočasno pripravili primerne jedilnike in se tako izognili morebitnim zapletom. Odgovornost, da bomo čim bolje pripravljeni na prihod vašega otroka, je torej vaša, zato vas spodbujamo, da nas seznanite s posebnostmi o zdravstvenem stanju otroka,  še pred prihodom otroka v vrtec. Le na ta način bomo uspeli zagotoviti optimalne pogoje za bivanje vašega otroka v vrtcu. Informacije posredujte svetovalni delavki vrtca na telefon 05 37 43 311.

Vabimo vas, da si preberete publikacijo vrtca Idrija, ki je objavljena na naši spletni strani (www.vrtec-idrija.si). V kolikor imate kakršno koli vprašanje, ga lahko zastavite na e-naslov:svetovalna.sluzba@guest.arnes.si ali pokličete 05 37 43 311.

 

 

Dobrodošli med nami!

 

 Uprava Vrtca Idrija

 


Spletno stran poganja Moja Košarica

NULL